Individuele werkwijze

U bent werknemer of ambtenaar en u merkt dat u in een moeilijke positie raakt op uw werk? Of u bent een zelfstandige die sterker wil staan in de samenwerking met opdrachtgevers of met collega-zelfstandigen?

DoeHetZelf-coaching. U wilt zelf de correspondentie en de gesprekken voeren over probleem en oplossing, maar de juridische coach helpt u om vanuit juridisch oogpunt de juiste benadering en formulering te vinden. Telefonisch, via email en Skype begeleid ik u bij het opstellen van brieven of e-mails en bij de voorbereiding van gesprekken.

Maatwerk. Afhankelijk van de situatie: éénmalige hulp, of begeleiding bij een overlegtraject dat u moet doorlopen met uw werkgever, opdrachtgever of collega’s. Voor de werknemer/ambtenaar zet ik bijvoorbeeld op een rij welke regels er gelden bij de situatie waarin u verkeert, en welke procedures u moet doorlopen om tot een oplossing te komen. Bent u zelfstandige, dan bekijk ik met u hoe u knelpunten kunt oplossen met nieuwe afspraken, passend bij de situatie en bij uw dienstverlening.

De juridische coach ondersteunt u door het (helpen) opstellen van emails en brieven, gesprekken met u voorbereiden, of meegaan en een verslag schrijven, keuzes op een rij zetten en indien nodig: een dossier voorbereiden als verdere juridische stappen onvermijdelijk zijn. De contacten verlopen telefonisch, via email en Skype; waar nodig voeren we gesprekken op een locatie bij u of bij mij in de buurt.

In het eerste contact bespreken we wat u nodig heeft. Ik maak een offerte (basis-uurtarief voor particulieren: € 125 incl btw). Na ontvangst van de offerte beslist u of u mij inschakelt.

foto-49
foto-50
foto-51
foto-52
foto-53
foto-54